Witajcie
Moje forumhttp://forumkurierow.pl/ jakiś czas temu zainstalowałem board3 portal wersja 2.0.1 pl i moje pytanie do was - Jak można zmienić opisy dodatkowych bloków które możemy dodawać do portalu. Jak dodaję jakiś nowy blok przy każdym jest opis dodatkowy blok a chciałbym zmienić opis każdego np. ten który widzicie pierwszy po prawej na górze np. na średnie ceny paliw i tp.
Przykładowo zmieniłem opis dodatkowego bloku na - Nasze ogłoszenia - ale w każdym dodatkowym bloku który dodaję jest ten sam napis - Nasze ogłoszenia -
Board3 Portal zmiana nazw dodatkowych bloków
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Board3 Portal zmiana nazw dodatkowych bloków
Okazało się że sprawa była banalnie prosta a mianowicie jeżeli wejdziemy w ustawienia dodatkowych bloków mamy na samej górze - Nazwa modułu - i tutaj możemy zmienić nazwę na jaką tylko chcemy.
Sprawa rozwiązana
Sprawa rozwiązana