[mChat] Problem z zainstalowaniem na inny styl

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
lopPL

[mChat] Problem z zainstalowaniem na inny styl

Post autor: lopPL » 26 stycznia 2013, 23:06

Mam problem z zainstalowanie modyfikacji mchat gdyż posiadam inny styl na forum niż prosilver. M. in. mam takie polecenie "Otwórz: styles/prosilver/template/editor.js" a ja nawet tego editor.js w tym stylu nie mam.. Styl umieszczam na serwerze zippyshar (link pod spodem), mógłby mi ktoś zmodyfikować go pod mChat? Modyfikacja jest w bazie modów na tej stronie. WIELKIE DZIĘKI z góry ;)
http://www51.zippyshare.com/v/18997057/file.html
Podgląd forum: http://www.ytforum.pl

Aviator
Administrator

Re: [mChat] Problem z zainstalowaniem na inny styl

Post autor: Aviator » 27 stycznia 2013, 09:20

Ten styl dziedziczy ze stylu Prosilver, także plików których on nie ma edytujesz w stylu Prosilver.

lopPL

Post autor: lopPL » 27 stycznia 2013, 11:15

Mam prosilver teraz odinstalowany (jak na serwrze tylko trzeba kliknąć instaluj). Czyli jak nie ma takie pliku na tym to tam edytuje no dobra a co jeżeli w innych plikach szablonu nie mam takiej linijki co trzeba coś pod nią wkleić? co wtedy?

Aviator
Administrator

Post autor: Aviator » 27 stycznia 2013, 17:21

lopPL pisze:a co jeżeli w innych plikach szablonu nie mam takiej linijki co trzeba coś pod nią wkleić? co wtedy?
Odszukujesz część kodu i tu pomocna jest wiedza, czy odpowiada to za to co w kompletnym kodzie.

lopPL

Post autor: lopPL » 27 stycznia 2013, 17:25

Czyli nie ma na to jakiegoś pewnego sposobu

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”