Witam,
Na wstępie napiszę że jestem zupełnie zielony w phpBB a mam pewien problem i nie wiem jak mam to zrobić i czy w ogóle da się to zrobić... już piszę o co chodzi:
to jest to forum: http://deadfrontier.c0.pl,
chciałbym aby jeśli ktoś napisze post to żebym miał informację o tym na głównej stronie czy to przez podświetlenie głównej kropki forum czy przez podświetlenie lub zmianę koloru subforum...
Tworzył to mój kolega (teraz jest nieosiągalny a ja jestem odpowiedzialny za forum gry), potem dał mi część uprawnień administracyjnych i zrobiłem coś takiego jak widać, jedyny problem że trzeba wchodzić w główne forum żeby zobaczyć czy ktoś coś napisał a jest to proszę mi uwierzyć dość kłopotliwe...
Bardzo prosiłbym o pomoc, jeśli trzeba to możemy skontaktować się przez Team Speak bądź Skype.
Jeśli bardzo ominąłem procedury tu panujące to bardzo przepraszam, lecz proszę zrozumieć że nigdy nie maiłem z tym styczności a na to forum skierował mnie nowo poznany człowiek z TSa.
Z góry dziękuję za wyrozumiałość i życzę miłego dnia,
Z poważaniem
Dziadek Mroz
jak ustawić podświetlenie forum na głównej stronie?
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
-
dziadek mroz
-
dziadek mroz
Re: jak ustawić podświetlenie forum na głównej stronie?
Dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź.
Pozdrawiam
Dziadek Mroz
Pozdrawiam
Dziadek Mroz