Zainstalowana wtyczka - nie wiem jak odinstalować

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
TomaszK

Zainstalowana wtyczka - nie wiem jak odinstalować

Post autor: TomaszK » 05 lipca 2012, 13:21

Witam serdecznie,

W firmie osoba, która zajmowała się naszym forum odeszła i teraz ja się nim zajmuje mam jeden problem. Chcę odinstalować wtyczkę, która jest na moim forum ale kompletnie nie wiem gdzie ona się może znajdować. Jak wejdziecie na moje forum http://www.forum-fryzjerskie.pl to przy kategoriach, działach tematycznych są podpięte takie rzeczy jak: Nowości, Mapa strony, Mapa Strony RSS ,Ogłoszenia RSS - jak mogę to wyrzucić?

Proszę o pomoc i z góry dziękuje

Pozdrawiam

Sammael

Re: Zainstalowana wtyczka - nie wiem jak odinstalować

Post autor: Sammael » 05 lipca 2012, 13:48

W panelu administratora ---> zakładka "PHPBB SEO" ---> ustawienia GYM Sitemaps (coś tam coś tam) --->

Główne linki -> Tak
Linki na głównej stronie -> Nie
Linki na stronie tematu -> Nie

Mówię z pamięci więc dlatego nie tak dokładnie.

TomaszK

Post autor: TomaszK » 05 lipca 2012, 13:54

Wchodząc w panelu administracyjnym w "ACP_CAT_PHPBB_SEO" wyskakuje mi komunikat "BŁĄD OGÓLNY template->_tpl_load_file(): File ./style/acp_gym_sitemaps.html does not exist or is empty".

Co w tej sytuacji??

Pozdrawiam

Sammael

Post autor: Sammael » 05 lipca 2012, 13:59

Co to była za firma?
Najpierw musisz wgrać polską paczkę językową:
http://forum.phpbb3-mods.pl/gym-sitemap ... -t119.html
(folder language/pl)
Następnie wgrać również folder styles/prosilver znajdujący się w pakiecie z modyfikacją.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”