[mchat phpbb3] brak paska przewijania/rozszeża się okno

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
szczunek

[mchat phpbb3] brak paska przewijania/rozszeża się okno

Post autor: szczunek » 30 czerwca 2012, 12:45

mam taki bug.

Obrazek

jak go naprawić niema paska przewijania?? chat się rozszerza w nieskończoność. to jest na stronie głównej

Sammael

Re: [mchat phpbb3] brak paska przewijania/rozszeża się okno

Post autor: Sammael » 30 czerwca 2012, 12:58

Mówiłem ci żebyś odświeżył style.

ACP ---> Style ---> Szablony ---> Odśwież ---> Motywy ---> Odśwież ---> Zestawy obrazków ---> Odśwież.

Plus CTRL + R w przeglądarce na stronie głównej (najlepiej kilka razy). Jak nie to usuń ciasteczka i spróbuj jeszcze raz.

szczunek

Post autor: szczunek » 30 czerwca 2012, 13:38

nie wiem czy mam zakładać nowy temat czy nie bo już się gubię ale teraz kolor czcionki/ i wogule chat nie pasuje do koloru strony. więc gdzie:
1. zmienić kolor tła chatu
2. kolor czcionki
3. wielkość czcionki??

Sammael

Post autor: Sammael » 30 czerwca 2012, 13:51

mchat.css

Aviator
Administrator

Post autor: Aviator » 30 czerwca 2012, 14:07

szczunek pisze:nie wiem czy mam zakładać nowy temat czy nie bo już się gubię
Nie ma tu w czym się gubić, rozwiązałeś jeden problem, temat zakończony, masz kolejny, zakładasz nowy temat, przecież nie będziesz ciągnął swoich wszystkich problemów w jednym temacie, bo się zrobi bałagan.
Ktoś kiedyś będzie szukał problemu jaki Ty miałeś, i będzie musiał przeczytać multum postów w jednym temacie zanim doczyta się tego konkretnego. ;)

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”