Mam phpbb3 opary głównie na prosilver ale na głównej stronie nie wyświetla się w ogóle tabelka ??
coś skopane w instalcji??/
instalowałem automodem i ręcznie efekt ten sam
przy instalacji nie było żadnych błędów wszystko się dodało elegancko
NV recent topics
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: NV recent topics
Ta modyfikacja wiem że ma jeszcze ustawienia w edycji działów, jest okienko to zaznaczenie czy z danego działu mają być wyświetlane tematy w tej modyfikacji.
...szablony stylów odświeżyłeś po instalacji ?
...szablony stylów odświeżyłeś po instalacji ?
tak odświerzylem
oprócz szczegółów w automodzie nigdzie go nie widzę a powinna być jakaś zakładka?
Przecież wyżej ci napisałem gdzie się ją włącza, ale to i tak nie to, bo domyślnie jest ona włączona, wiec źle wykonałeś instalacje modyfikacji.traczu pisze:oprócz szczegółów w automodzie nigdzie go nie widzę a powinna być jakaś zakładka?
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
wrzuciłeś pliki do na serwer?
pliki stylu modyfikacji wrzuciłeś do swojego stylu?
uruchomiłeś instalacje modyfikacji?
pliki stylu modyfikacji wrzuciłeś do swojego stylu?
uruchomiłeś instalacje modyfikacji?
Wsparcie phpBB PL !!