Nie wiem o co chodzi bo dopiero zaczynam zabawę z php. Pomóżcie.Wybrany temat nie istnieje.
HelpMOD problem...
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
HelpMOD problem...
Po wgraniu tego moda, gdy wchodzę w jakiś temat to wyskakuje
Re: HelpMOD problem...
Może coś z uprawnieniami? Zobacz czy zarejestrowani mają uprawnienia widzieć temat 
Żeby nie zakładać 100 tematów zapytam tutaj... chce zainstalować HelpMOD'a przez AutoMODA. Tylko żeby podziękowania działały w innym stylu niż te standardowe. Mam styl: slagg.
Czy ktoś może opisać jak to zrobić?
Czy ktoś może opisać jak to zrobić?
Daj sobie spokój a automodem bo jest niemal pewne, że nie będą działać.
Czyli muszę ręcznie wszystko edytować w tych plikach?
Kolejne pytanie
Jak zrobić żeby goście nie widzieli treści która zamieszczę w CODE? Gdzieś pewnie w zezwoleniach tylko nie mogę dojść gdzie..
Kolejne pytanie
Jak zrobić żeby goście nie widzieli treści która zamieszczę w CODE? Gdzieś pewnie w zezwoleniach tylko nie mogę dojść gdzie..
Dzięki ;]
Teraz po instalacji modułu do thanksów pojawia się takie coś:
Mchat był kiedyś zainstalowany, lecz go odinstalowałem.
Teraz po instalacji modułu do thanksów pojawia się takie coś:
Kod: Zaznacz cały
SQL ERROR [ mysqli ]
Table 'i900_cba_pl.MCHAT_CONFIG_TABLE' doesn't exist [1146]
SQL
SELECT * FROM MCHAT_CONFIG_TABLE
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/acp/acp_mchat.php
LINE: 125
CALL: dbal_mysqli->sql_query()
FILE: includes/acp/acp_mchat.php
LINE: 35
CALL: acp_mchat->configuration()
FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_mchat->main()
FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()Re: HelpMOD problem...
Nie wykonałeś zapytań SQL dołączonych do modyfikacji lub nie uruchomiłeś instalatora.