Witam.
Zainstalowałem do forum Mini-chat ,problem mam z ustawieniem kilku detali. Z nalazłem plik o nazwie, mchat_subsilver2 css. Tylko nie jestem pewien czy to ten plik a jak tak to co w nim zmienić. Problem opisałem tu dla lepszego wyjaśnienia.
http://pcsystem.webd.pl/chat_forum.gif
Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Mchat-zmiana.
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Mchat-zmiana.
- napis na belce w language/pl/mods/mchat_lang.php
- to białe i bielsze w "mchat_subsilver2.css" "div.mChatBG1" i "div.mChatBG2"
- reszta w Pa -> zezwolenia -> zezwolenia grup -> jakaś grupa -> zaawansowane zezwolenia -> mChat
Kod: Zaznacz cały
'MCHAT_TITLE' => 'Mini-chat',- reszta w Pa -> zezwolenia -> zezwolenia grup -> jakaś grupa -> zaawansowane zezwolenia -> mChat