Helpmod brak możliwości
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Helpmod brak możliwości
Czesc zainstalowałem Helpmod, i nie mam możliwości dodania pochawały, ostrzeżenia mogę dodać. Ustawiłem w zezwoleniach, że zarejestrowani userzy mogą przyznawać co zrobic?
Re: Helpmod brak możliwości
Ustawić dla konkretnego forum.
Jak to się ustawia?
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
W instrukcji jest wyraźnie napisane:
WYSTARCZY zapoznać się z Panelem Administratora, jeśli nadal czegoś nie potrafisz, zajrzyj do "baza wiedzy".Instrukcja pisze:Po instalacji moda będziesz musiał ustawić zezwolenia (zarówno dla samych użytkowników lub ich grup,
jak i dla poszczególnych forów).
Wsparcie phpBB PL !!
Zezwolenia grup w forach -> różne.
pit, po wejsciu tam mam wybrać fora, zaznaczam wszystkie fora i teraz mam coś takiego:
i czy muszę dla każdego fora ustawiać oddzielnie?
i czy muszę dla każdego fora ustawiać oddzielnie?- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Ustawiasz dla jednego działu a reszcie kopiujesz ustawienia
Wsparcie phpBB PL !!
Jak skopiować te zezwolenia dla reszty
W panelu administracji, na karcie ZEZWOLENIA (lub UPRAWNIENIA – zależnie od tłumaczenia) powinieneś mieć funkcję Kopiuj zezwolenia od. Jeśli dobrze pamiętam, musisz też ustawić uprawnienia dla wszystkich grup.
Przejrzyj raz jeszcze instrukcję instalacji ze szczególnym uwzględnieniem stylu na jakim instalujesz tego moda.
Nikt Ci nie broni instalować jednocześnie na prosilver i 1Game tylko rób to jak należy.
Jeśli nie interesuje Cię prosilver to po cholerę wrzucasz pliki mada do tego stylu a do 1Game nie (help_body.html, confirm_help_body.html, icon_post_help.gif).
Nie ma śladu edycji w "1Game/template/viewtopic_body.html", "1Game/memberlist_body.html", "1Game/memberlist_view.html" więcej nie sprawdzałem.
Nikt Ci nie broni instalować jednocześnie na prosilver i 1Game tylko rób to jak należy.
Jeśli nie interesuje Cię prosilver to po cholerę wrzucasz pliki mada do tego stylu a do 1Game nie (help_body.html, confirm_help_body.html, icon_post_help.gif).
Nie ma śladu edycji w "1Game/template/viewtopic_body.html", "1Game/memberlist_body.html", "1Game/memberlist_view.html" więcej nie sprawdzałem.
Pliki zeedytowane, bo ja omyłkowo edytowałem pliki subSilvera 
W profilu pokazało się Pochwały: 0
Zezwolenia zostały nadane, jak teraz dodać pochwałę, bo w temacie niestety nie ma.
W profilu pokazało się Pochwały: 0
Zezwolenia zostały nadane, jak teraz dodać pochwałę, bo w temacie niestety nie ma.
G prawda.Pliki zeedytowane
Pliki stylu 1Game zostały zeedytowane. Gdzie jeszcze cos nie jest zrobione??;/
Otwórz styles/1Game/template/viewtopic_body.html
znajdź
gdzie masz po tym
To tylko przykład.
znajdź
Kod: Zaznacz cały
<td class="gensmall" align="{S_CONTENT_FLOW_END}">
<!-- IF not S_IS_BOT -->Kod: Zaznacz cały
<!-- IF postrow.U_HELP --><a href="{postrow.U_HELP}">{HELP_IMG}</a> <!-- ENDIF -->Re: Helpmod brak możliwości
Co jest, przecież to edytowałem, może to wina Total Comandera.. Bo wszystkie pliki stylu ponownie edytowałem.
Edit: Otwieram edytowane pliki i nie są zedytowane;/
Edit: Otwieram edytowane pliki i nie są zedytowane;/