Witam po raz pierwszy. Widzę, że jest to chyba najlepsze forum o tematyce PHPBB.
Niestety nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie. Moja sprawa dotyczy Advertisement Management, a mianowicie braku reklam pomiędzy postami. Zrobiłem wszystko zgodnie z zaleceniami i mod świetnie działa, ale niestety ten jeden element się nie pokazuje. Jedno jest ważne: w statystykach pokazywana jest ilość wyświetleń tej reklamy ale jej tam nie ma. Sprawa dotyczy www.akademiamamy.pl/forum
Co można z tym zrobić? Jak znaleźć powód błędu.
Dziękuje.
Zapraszam na:
www.modnybrzuszek.pl
Advertisement Management - brak reklam między postami
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
-
modnybrzuszek
Re: Advertisement Management - brak reklam między postami
Może korzystasz z jakiegoś programu typu adblock, który blokuje Ci ten baner?
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
-
modnybrzuszek
Re: Advertisement Management - brak reklam między postami
Dzięki.
Nie mam zielonego pojęcia co to jest i jak mogę to sprawdzić. Serwer mam na home.pl a skrypt jest czysto zainstalowany beż żadnych modów poza tym z tematu. Trudno mi stwierdzić co jest przyczyną.
Aktualnie jest uruchomiona reklama, że zajrzysz na to forum i zerkniesz co może być powodem. Dziękuje.
Nie mam zielonego pojęcia co to jest i jak mogę to sprawdzić. Serwer mam na home.pl a skrypt jest czysto zainstalowany beż żadnych modów poza tym z tematu. Trudno mi stwierdzić co jest przyczyną.
Aktualnie jest uruchomiona reklama, że zajrzysz na to forum i zerkniesz co może być powodem. Dziękuje.