Advertisement Management - brak reklam między postami

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
modnybrzuszek

Advertisement Management - brak reklam między postami

Post autor: modnybrzuszek » 15 maja 2010, 15:50

Witam po raz pierwszy. Widzę, że jest to chyba najlepsze forum o tematyce PHPBB.
Niestety nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie. Moja sprawa dotyczy Advertisement Management, a mianowicie braku reklam pomiędzy postami. Zrobiłem wszystko zgodnie z zaleceniami i mod świetnie działa, ale niestety ten jeden element się nie pokazuje. Jedno jest ważne: w statystykach pokazywana jest ilość wyświetleń tej reklamy ale jej tam nie ma. Sprawa dotyczy www.akademiamamy.pl/forum

Co można z tym zrobić? Jak znaleźć powód błędu.

Dziękuje.

Zapraszam na:
www.modnybrzuszek.pl

Awatar użytkownika
Widmo
Zasłużony
Kontakt:

Re: Advertisement Management - brak reklam między postami

Post autor: Widmo » 16 maja 2010, 23:40

Może korzystasz z jakiegoś programu typu adblock, który blokuje Ci ten baner?
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!

Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.

modnybrzuszek

Re: Advertisement Management - brak reklam między postami

Post autor: modnybrzuszek » 17 maja 2010, 22:07

Dzięki.
Nie mam zielonego pojęcia co to jest i jak mogę to sprawdzić. Serwer mam na home.pl a skrypt jest czysto zainstalowany beż żadnych modów poza tym z tematu. Trudno mi stwierdzić co jest przyczyną.

Aktualnie jest uruchomiona reklama, że zajrzysz na to forum i zerkniesz co może być powodem. Dziękuje.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”