gdy jestem w Panelu Moderatora i chce zaznaczyć np. wszytskie tematy z danego forum to klikam w Oznacz wszystkie i przenosi mnie do samej gory strony i nic nie zaznacza.
W ogóle na cąłym forum nie działa ta funckaj zaznaczania wszystkieog na raz.
nie działa zaznaczanie wszystkich tematów na raz
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: nie działa zaznaczanie wszystkich tematów na raz
Instalowałeś jakieś modyfikacje, które mogły na to wpłynąć? Z jakiego stylu korzystasz? Odpowiada za to funkcja
marklist(), która znajduje się w pliku forum_fn.js.Re: nie działa zaznaczanie wszystkich tematów na raz
no pare modów instalowąłem ale nie wiem cyz mogly cos pomieszać.
Seo Moda instalowąłem moze to jego wina?
Seo Moda instalowąłem moze to jego wina?
Re: nie działa zaznaczanie wszystkich tematów na raz
Możliwe, jeżeli nie do końca poprawnie go zainstalowałeś. O ile dobrze pamiętam to ten mod modyfikuje ten plik.