Mchat - problem z instalacją
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Mchat - problem z instalacją
ok a co z buttonami ?
To fajnie
PS. a mi nie ;/
PS. a mi nie ;/
Po edycji w editplus rozszerzenie zmienilo sie na .bak pisze common.php.bak wysłalem i ...
i nic nie moge zrobić usunąłem amten plik dałem stary i błąd nadal .
Sprawdzałem inne strony za.pl działają
Kod: Zaznacz cały
502 Bad Gateway
nginx/0.7.64Sprawdzałem inne strony za.pl działają
oke forum działa ale "?" są dalej
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
załącz ten plik tutaj na forum, bo zdaje się że rozwaliłeś kodowanie w tym pliku.
Wsparcie phpBB PL !!
Już rozumię 
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2010, 19:52 przez Fafkens, łącznie zmieniany 1 raz.
Spójrz na ten artykuł http://www.phpbb.pl/article/jak_poprawn ... _jezykowe/
Witam. Zainstalowałem przed chwila mchat pobrany z tej strony, ale gdy chce wysłac wiadomosc pojawia się wiadomość "brak dostępu!". Przydzieliłem wszystkie uprawnienia, odswiezylem motyw itp, wyczyscilem przegladarke, ale nadal to samo... Ma ktos jakis pomysł? Dziekuję
Forum 3,0,7pl1
Forum 3,0,7pl1
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Wsparcie phpBB PL !!
to tak zrobilem... no i nadal nic
Ustawilem zezwolenia dla kazdego, ale nadal wyskakuje ten sam błąd.
Ustawilem zezwolenia dla kazdego, ale nadal wyskakuje ten sam błąd.
Napisz do hostingu bo to jest tak dziwne, że nawet autor tej modyfikacji nie wie o co biega.
Witam, przyłączę się do tematu. Właśnie zainstalowałem tą modyfikację na moim forum http://tele-forum.eu, ale mam problem bo nie widać skryptu na stronie. W PA go uruchomiłem. Nadałem prawa. Ale nie ma nic na stronie głównej. Mam inny styl więc edytowałem pliki z mojego a nie subsilver.
Proszę o pomoc
Proszę o pomoc
Odświeżałeś cache forum oraz styli?