Witam
Moje forum http://forumkurierow.pl zainstalowałem ów mod i moje pytanie. Chciałbym żeby po kliknięciu w logo forum przekierowywało za każdym razem do portalu.
W tej chwili mam że po kliknięciu w logo forum przenosi do forum ale bez portalu.
Mod Board3 Portal - po kliknieciu zeby przenosilo do portalu
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
-
stankovi23
Re: Mod Board3 Portal - po kliknieciu zeby przenosilo do por
overall_header.html
Znajdź
Zamień na:
Znajdź
Kod: Zaznacz cały
<div align="center"><a href="{U_INDEX}">{SITE_LOGO_IMG}</a></div>Kod: Zaznacz cały
<div align="center"><a href="/">{SITE_LOGO_IMG}</a></div>Re: Mod Board3 Portal - po kliknieciu zeby przenosilo do por
W overal_header.html znajdź:
i zamień na:
stankovi23, w tym stylu nieco inaczej wygląda kod 
Kod: Zaznacz cały
<h1><a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}">{SITENAME}</a></h1>Kod: Zaznacz cały
<h1><a href="http://forumkurierow.pl/" title="Portal">{SITENAME}</a></h1>Re: Mod Board3 Portal - po kliknieciu zeby przenosilo do por
Koledzy wielkie dzięki. Zmieniłem w pliku overal_header.html i teraz wszystko wygląda tak jak powinno być.
Sposób stankovi23 jednak w moim stylu zadziałał.
Sposób stankovi23 jednak w moim stylu zadziałał.
Re: Mod Board3 Portal - po kliknieciu zeby przenosilo do por
Ale nikt tu nie pisał że nie będzie działał, tylko podał zły kod który w twoim stylu się nie znajduje tylko w stylu Prosilver.marcinsik pisze:Sposób stankovi23 jednak w moim stylu zadziałał.