[phpbb Ultimate Points] Błąd
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
[phpbb Ultimate Points] Błąd
Witam. Chciałem założyć testowe konto i podczas rejestracji wyskoczył mi taki błąd screen. Chciałem dodać modyfikację Ultimate Points, ale tylko zdąrzyłem wysłać wszystkie pliki i zedytować 2 pierwsze (admin/style/acp_attachments i acp_forums). Skoro dzięki tej modyfikacji są błędy chciałbym się jej pozbyć. Wyedytowane pliki już zamieniłem oryginalnymi, jednak błąd nadal wyskakuje.
Re: [phpbb Ultimate Points] Błąd
Wykonaj proces instalacyjny do końca.
A nie ma innego wyjścia, bo i tak pewnie pojawią się jakieś błedy ?
Jakiego innego wyjścia? Możesz zainstalować AutoMODem ewentualnie.