Chodzi mi o nv advanced last topic title czy jakoś tak, otóż zainstalowałem ją poprzez wgranie plików, przerobienie 2 plików i odpalenie instalatora tak jak w instrukcji. Wszystko działało ok ale niestety gryzie się to strasznie z Premodem SEO. Mod ma opcje w panelu że można go wyłączyć ale co tak naprawdę takie wyłączenie daje? Chciałbym teraz całkowicie usunąc pliki tego moda i cofnąć zmiany w tych 2 plikach ale jeżeli był instalator to czy nie nasŧąpiły jakieś zmiany w bazie ? A może dezaktywacja w panelu cofa te zmiany w SQL? Zresztą tak na dobrą sprawę to nie wiem do końca czy ten mod wprowadza jakiekolwiek zmiany do bazy ale jeśli jest instalator to chyba tak.
Jednym słowem, czy muszę backupować bazę jeśli chce mieć kompletny stan sprzed instalacji moda czy wystarczy dezaktywacja w panelu + usunnięcie wszelkich zmian w plikach (czy wtedy także w bazie nie będzie śladu po tym?).
Jak najlepiej cofnąć modyfikację z instalatorem?
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Jak najlepiej cofnąć modyfikację z instalatorem?
uruchom instalator pojawi ci się deinstalacja i usuń ręcznie pozostałości
Uwaga! pomoc poza forum jest odpłatna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomogłem? Podziękuj, dając like: https://www.facebook.com/webdeveloperbielu
=====================
Kodowanie styli, modowanie phpbb3 oraz innych skryptów: Webdeveloper Bielu
Pomogłem? Podziękuj, dając like: https://www.facebook.com/webdeveloperbielu
=====================
Kodowanie styli, modowanie phpbb3 oraz innych skryptów: Webdeveloper Bielu