Instalacja Ad Managment
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
-
krzysiek23b
Instalacja Ad Managment
Witam. Poda ktoś linka do instalacji wtyczki Ad Managment? Lub może pomoże:)
Hosting home.pl
Re: Instalacja Ad Managment
A w czym masz konkretnie problem?
-
krzysiek23b
Ze wszystkim, ja jestem tylko od zapełniania forum treścią, na reszcie mało się znam
. W ogóle jakie możliwości daje ten mod? Czy trzeba grzebać się w kodzie i plikach po jego instalacji? Zależy mi możliwości wstawiania linków w stopce i jakiegoś banera java script(typy Adsense) w nagłówku forum.
Hosting home.pl
Kod przyszłych reklam umieszczasz w panelu admina 
-
krzysiek23b
No ok. czyli nie będzie z tym problemu:). Zapewne komuś zlecę żeby zainstalował mi te mody. Polećcie jeszcze coś na spam, kody captcha nic nie dają, non stop jakieś roboty się instalują i zaśmiecają forum.
Hosting home.pl
U mnie na forum jest pytanie i jest aktywacja kont przez maila i nie ma spamu, choć widzę że czasem zarejestruje się jakis bot ale nawet nie potrafi konta aktywować i od razu usuwam takich botów, prześliźnie się może z 1 bot na tydzień, dwa.
No ale jak większe forum to i więcej ataków to takie powyższe zabezpieczenie może nic nie dać.
Polecam tego moda viewtopic.php?f=93&t=14750
No ale jak większe forum to i więcej ataków to takie powyższe zabezpieczenie może nic nie dać.
Polecam tego moda viewtopic.php?f=93&t=14750
-
krzysiek23b
Ja mam małe forum, a te opcje z pytaniami i odpowiedziami u mnie nie działają
Hosting home.pl
Być może podczas aktualizacji phpBB3 nie zaktualizowałeś stylu do najnowszej wersji
-
krzysiek23b
Szczerze mówiąc nie aktualizowałem forum ani razu, gdzieś przeczytałem, że nie ma potrzeby i że przy aktualizacji może coś pójść nie tak, ma wersję 3.0.7.
Hosting home.pl
Lepiej nie odwiedzaj takich miejsc gdzie piszą takie rzeczy.
Podczas operacji usunięcia wyrostka robaczkowego tez może pójść coś nie tak.
Podczas operacji usunięcia wyrostka robaczkowego tez może pójść coś nie tak.
-
krzysiek23b
Pewnie że tak.
-
krzysiek23b
Poprosiłbym jeszcze o pewny link jak poprawnie dokonać aktualizacji 
Ostatnio zmieniony 22 maja 2012, 20:09 przez Aviator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poruszamy jeden probelm w jednym temacie.
Powód: Poruszamy jeden probelm w jednym temacie.
Hosting home.pl