[Thanks for post] Brak ikonek kciuków

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Piterek187

[Thanks for post] Brak ikonek kciuków

Post autor: Piterek187 » 14 maja 2012, 17:01

Witam, ja mam taki problem mianowicie zainstalowałem ten mod i wszystko działa jak należy mogę dziękować za post jak i użytkownicy zwykli też mogą ale mam jeden mały problem, którego nie mogę rozwiązać mianowicie chodzi o ikonkę dziękuje za post i usuń podziękowanie, wgrałem te ikonki na serwer tam gdzie kazano ale mimo to ich nie mam ale za to mam ikonkę usuń post na która jak klikam dziękuje się za post a obok jest ta sama ikonka usuń post która usuwa post i nie wiem jak zamienić tą ikonkę na kciuk o to screen. Dodam że mam najnowszą wersje phpbb3 a styl Artodia black (prosilver), odświeżałem cache stylu jak i obrazki.
Załączniki
ikonka dziękuje.JPG
(45.94 KiB) Pobrany 1061 razy
Ostatnio zmieniony 14 maja 2012, 17:04 przez Aviator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie podpinaj sie pod cudze tematy

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”