Cześć!
Chce zainstalować ten chat na stylu: http://www.phpbb3styles.net/db/style/610nm
Zainstalowałem i zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją, działa mi na stylach standardowych, teraz chciałbym zaimplementować go do stylu 610nm, wiem tylko że musze ręcznie wyedytować pare plików tylko że nie wiem konkretnie które i jaki kod wkleić.
Szukałem w google oraz tutaj na forum lecz nic konkretnego nie udało mi się znaleść a że jestem trochę słaby w te klocki prosze o pomoc.
[phpBB3 mchat 1.3.5] instalacja na stylu 610nm
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: [phpBB3 mchat 1.3.5] instalacja na stylu 610nm
Edytujesz te pliki stylu na którym bazuje ten styl, a ten styl bazuje na stylu Subsilver2 więc wykonujesz tą część instrukcji która jest przeznaczona dla stylu Subsilver2