Zainstalowałem sobie tego MOD (Thanks for post) aby użytkownicy mogli sobie nawzajem dziękować za posty. Problem w tym że ikonkę podziękowań nie widać we wszystkich postach. Admini widzą tą ikonkę ale użytkownicy już nie. przynajmniej nie wszyscy. Domyślam się że to jest kwestia ustawień ale już pojęcia nie mam co robić. Sprawdziłem dosłownie wszystko. Nadal nie mam pojęcia co robię źle. Poza tym chciałbym zmienić napis "POST THANKED" pod awatarem na jego polski odpowiednik. Zmiana w pliku językowym nie daje rezultatu. Zmiany ogólnie były bardzo trudne ponieważ MOD ten jest przystosowany tylko do jednego czy dwóch stylów, a ja korzystam z we_uniwersal.
Dziękuję.
[Thanks for post] Problem z ustawieniem
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: [Thanks for post] Problem z ustawieniem
Pewnie chodzi o uprawnienia lokalne żeby dla każdego działu dla danej grupy ustawić aby użytkownicy w tych działach mogli sobie dziękować.
Ło rany. No to będę miał teraz trochę dłubaniny. Muszę dla każdej z grup przyznawać osobno uprawnienia w zakładce "Różne" w ustawieniach lokalnych grup. Dzięki 
Po to jest możliwość tworzenia zestawów uprawnień żeby nie było trzeba tak dłubać 
No takie zrobiłem, tylko że dla każdego forum muszę zaznaczyc je osobno. Ale powstał problem, jeden z moich adminow, mimo nadania mu uprawnień zarówno jako grupa administratorzy oraz nadania mu uprawnień osobiście nie może dziekować za post. Poza tym strasznie mi sie grafika rozwaliła na stronie głównej www.autowrzuta.pl (to nie jest spam) chodzi o komórkę A2. Poza tym czcionka po kliknięciu na dane forum, gdzie pisze z boku tematu kto napisał ostatni post, raz jest pochyła a raz prosta. Kurcze, pojęcia nie mam jak sobie z tym poradzić. Ten MOD jest bardzo pomocny ale błędy które powstaja po jego wykonaniu wołają o pomstę do nieba, no chyba że korzysta się z Subsilver.
Musiałbyś dać użytkownika testowego bo jako gość tego nie widać oraz na screenie wskazać o jakie rozwalenie grafiki chodzi.
Oto zrzut strony głównej. Tutaj jest największy problem, w komórce z ikoną nieprzeczytanych postów.
- Załączniki
-
- zrzut AW.jpg
- AutoWrzuta.pl
- (106.68 KiB) Pobrany 1848 razy