Otóż zainstalowałem chat pod phpbb3 zgodnie z instrukcją, gdy skończyłem chciałem go zobaczyć pojawiły mi sie dwa błędy:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/OAPI/OAPI.php on line 112: get_include_path() has been disabled for security reasons
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/OAPI/OAPI.php on line 112: set_include_path() has been disabled for security reasons
Dodam ,że wcześniej gdy go instalowałem na innym hostingu chat dodawał tabele w bazie danych tym razem tak się nie stało wrzuciłem baze danych z innego serwera aby sprawdzić czy chat będzie wyświetlany, tak widziałem go ale nie mogłem pisać wiadomości wyskakiwał jakiś komunikat dot. błędu przetwarzania XML. Moje forum hostuje prv.pl.
Z góry dzięki za wskazówki.
Chat-Problem
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.