W takim razie nie wykonałeś edycji z instrukcji instalacji dla pliku language/pl/common.phpCiastek pisze:1. Wgrałem poprawnie wszystkie pliki
[mChat] Wysypanie forum
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: [mChat] Wysypanie forum
-
Ciastek
Możesz mi powiedzieć, gdzie mogę znaleźć instrukcję dotyczącą edycji pliku common.php w language/pl ?
W pliku 'install' z którego wykonywałeś całą instalacje po prostu ominąłeś jeden kod lub więcej, bo nie widze co tam się dzieje w profilach użytkowników związanego z mChatem czy tam oby mają wszystko w porządku.
w pliku language/pl/common.php znajdź:
Dodaj przed:
Lub słowo Mini-Chat możesz od razu zmienić na taką nazwę jaka Ci pasuje
w pliku language/pl/common.php znajdź:
Kod: Zaznacz cały
?>Kod: Zaznacz cały
// BEGIN mChat Mod
$lang = array_merge($lang, array(
'MCHAT_TITLE' => 'Mini-Chat',
));
// END mChat Mod