[WYSIWYG editor] Edytor nie wyświetla się.

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
coopra

[WYSIWYG editor] Edytor nie wyświetla się.

Post autor: coopra » 16 września 2011, 20:27

Witam,
Dziś zainstalowałem sobie edytor WYSIWYG ze strony http://wiki.phpbb3.pl/wiki/Edytor_WYSIWYG.
Wszystko zostało zainstalowane poprawnie, pliki pozmieniałem. Problem jest taki, że... Efektu brak.

Ciągle widnieje stary, standardowy edytor. Mimo zmian opcji, odświeżania stylu w Panelu - nie działa. Ani na Prosilver, ani na żadnym innym. Moja wersja phpbb to 3.0.9, adres strony w razie czego również podam.

Jedyne o co prosił to o nowszego UMILa, czy to może być przyczyną?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc :)

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: [WYSIWYG editor] Edytor nie wyświetla się.

Post autor: daroPL » 17 września 2011, 13:48

Wygląda mi to na nie zainstalowanie moda w bazie danych. Instalacja do bazy przebiegła pomyślnie? Sprawdź czy w tabeli phpbb_config masz rekord wysiwyg_show czy coś takiego.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”