Witam mam kolejny problem. Otóż
http://img193.imageshack.us/img193/8986/123jvc.png
Chcialbym zmienic ta nazwe { MCHAT_TITLE } oraz mam pewien bug. Po napisaniu kilku wiadomości zachodzą one na pasek pisania i nie pojawia się pasek do przesuwania wiadomosci. Jakas rade co z tym zrobic?
[mChat] zmiana nazwy oraz pasek przesuwania
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: [mChat] zmiana nazwy oraz pasek przesuwania
Źle wykonana instalacja, oraz nie skopiowałeś prawidłowo plików na FTP tytuł mchata w takiej formie jak występuje u Ciebie spowodowane jest brakiem plików z folderu \root\language\pl
W paczce nie ma plików z pl. Dlatego skopiowałem folder z EN i zamieniłem mu nazwę na PL- czy taki efekt powinien działać? Mogę odinstallować teraz mchata bez uszkodzenia forum oraz portalu?
Zawartość folderu PL kopiujesz tam gdzie trzeba czyli jak masz root\language\pl\acp\permissions_mchat to ten plik permissions_mchat kopiujesz do language\pl\acp itd.
PS.
A czemu masz jakąś wersje angielską tej modyfikacji jak jest wersja Polska mChat
PS.
A czemu masz jakąś wersje angielską tej modyfikacji jak jest wersja Polska mChat
Ściągłem ją z tej strony. Teraz wystarczy nadpisać tylko pliki czy jak?