[board3portal] ciezka wspolpraca z szablonem

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
creat91

[board3portal] ciezka wspolpraca z szablonem

Post autor: creat91 » 12 września 2011, 14:14

Witam. Uzywam phpbb3 3.0.9 a do tego board3 portal 1.0.6 PL. Zainstalowalem portal i bez problemow na prosilver portal i forum dziala. Jednakze gdy zmieniam styl na ten

http://www.phpbb3styles.net/db/style/Wo ... ry?lang=pl

wyskakuje mi taki blad

Kod: Zaznacz cały

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/czarnyle/public_html/phpBB3/cache/tpl_WoW5thAniversary_overall_header.html.php on line 186
No i nie mam pojecia jak to naprawic. Nie wiem tez dokladnie czy ten szablon jest pod prosilver czy subsilver2 bo wszedzie roznie jest napisane. Dlatego modyfikowalem pod prosilvera- nie dziala, subsilvera2- nie dziala. Ciagle ten sam efekt. Czy jest ktos w stanie mi pomoc?

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: [board3portal] ciezka wspolpraca z szablonem

Post autor: daroPL » 13 września 2011, 10:20

Spróbuj wyczyścić bufor w PA. Jeżeli to nie pomoże to zajrzyj do pliku /styles/<nazwa_stylu>/template/overall_header.html, bo prawdopodobnie czegoś tam brakuje.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”