Witajcie !
Na sam koniec prac nad forum, zamierzam zainstalować 2 modyfikacje:
page_titles_optimize_1_0_2 oraz seo_friendly_forum_title_2_0_3
Wiem, że nawet pełny SEO nie zdziała mi cudów ale proszę o opinie na temat tych dwóch modyfikacji. Nie sprawią kłopotów ? Niczego nie popsują ? Jakieś specjalne uwagi ?
[SEO] Dwa mody do niepełnego SEO - potrzebna opinia.
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
[SEO] Dwa mody do niepełnego SEO - potrzebna opinia.
Co mogę to robię sam a changelog prac nad forum obejmuje już 75 pozycji \o/\o/\o/
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: Dwa mody do niepełnego SEO - potrzebna opinia.
jeśli poprawnie zainstalujesz modyfikację to nic nie popsują
Wsparcie phpBB PL !!
Re: Dwa mody do niepełnego SEO - potrzebna opinia.
Nie widzę sensu instalacji obu tych modyfikacji. Robią dokładnie to samo, w każdej możesz dostosować format wyświetlanych tytułów.
Re: [SEO] Dwa mody do niepełnego SEO - potrzebna opinia.
A nie prościej zainstalować od razu pakiet SEO Premod?
Oczywiście o ile forum dopiero co powstaje...
Oczywiście o ile forum dopiero co powstaje...
Powrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!
Zapoznawanie się z nową wersją skryptu...
Zapoznawanie się z nową wersją skryptu...
Re: [SEO] Dwa mody do niepełnego SEO - potrzebna opinia.
Tak, w ostateczności zainstalowałem SEO Ultimate i ZERO Dupe. Na razie wszystko ok poza znanym problemem z Topic Solved.
Co mogę to robię sam a changelog prac nad forum obejmuje już 75 pozycji \o/\o/\o/