Mam taki oto błąd. Jak to rozwiązać? Uwuwałem tabele z php admian, przywracałem kopię ale nadal to samo.SQL ERROR [ mysqli ]
Table 'adell77_pcsh.THANKS_TABLE' doesn't exist [1146]
SQL
SELECT MAX(tally) AS max_forum_thanks FROM (SELECT forum_id, COUNT(*) AS tally FROM THANKS_TABLE GROUP BY forum_id) t
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/functions_thanks_forum.php
LINE: 53
CALL: dbal_mysqli->sql_query()
FILE: includes/functions_display.php
LINE: 309
CALL: get_max_forum_thanks()
FILE: index.php
LINE: 32
CALL: display_forums()
Problem z modem "Dzięki za post"
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Problem z modem "Dzięki za post"
Re: Problem z modem "Dzięki za post"
Miałem bardzo podobny błąd przed chwilą, zainstaluj moda z pliku instalacyjnego - link forum + install_thanks_mod.php
To mówi samo za siebie.Table 'adell77_pcsh.THANKS_TABLE' doesn't exist [1146]
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Mod był zainstalowany i występował ten błąd. Tabela
Po odinstalowaniu mam błąd:
Po instalacji również:
Ale tabela istnieje jak pisałem w phpadmin więc nie rozumiem.
Jak usunąć tego moda całkowicie aby nie wywalało błędu?
istnieje w bazie bo sprawdzałem w phpadmin.adell77_pcsh.THANKS_TABLE
Po odinstalowaniu mam błąd:
Kod: Zaznacz cały
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3255: file(./styles/reGrey/imageset/imageset.cfg) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3258: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3255: file(./styles/reGrey/imageset/imageset.cfg) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3258: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3258: Invalid argument supplied for foreach()Kod: Zaznacz cały
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3258: Invalid argument supplied for foreach()Jak usunąć tego moda całkowicie aby nie wywalało błędu?
Zapewne wykonać wszystkie modyfikacje w plikach na odwrót