Nazwa modyfikacji: mChat
Wersja modyfikacji:: 1.3.4
Wersja używanego phpBB3: 3.0.7-PL1
Zainstalowane style: prosilver
Zainstalowałem MChata zgodnie z instrukcją. Jednak nie działa dobrze: wcześniej napisane wiadomości mChat przy każdym odświeżeniu interpetuje jako nowe i wyświetla je jeszcze raz wraz z sygnałem nowej wiadomości.
Proszę o pomoc. W jaki sposób to naprawić?
[mChat] problem z odświeżaniem
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: [mChat] problem z odświeżaniem
Nie bardzo rozumiem, podaj adres forum i konto testowe z dostępem do mChat.
Wsparcie phpBB PL !!
Forum: http://www.g3mt.cba.pl
Użytkownik: test
Hasło: test123
Wystarczy poczekać 20 sekund (czyli aż dwa razy się odświeży) by stało się jasne
.
Użytkownik: test
Hasło: test123
Wystarczy poczekać 20 sekund (czyli aż dwa razy się odświeży) by stało się jasne
To wszystko wina darmowego serwera CBA.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Faktycznie. Jak wpisałem w google mchat + cba.pl, to wyskoczyło mi masę tematów z problemem identycznym jak mój. Szkoda, ze nie wpadłem na to, zanim się namęczyłem z instalacja i szukaniem błędu
.
Cóż, w pewnym sensie problem rozwiązany - wystarczy zmienić hosting
.
Dzięki za pomoc.
Cóż, w pewnym sensie problem rozwiązany - wystarczy zmienić hosting
Dzięki za pomoc.