2 pytania - wątpliwości

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
ManiakTelefonu

2 pytania - wątpliwości

Post autor: ManiakTelefonu » 07 lipca 2010, 19:10

Krótko:

1. Czy mody, które były pisane na phpbb 3.0.6, będą działały na wersji phpbb 3.0.7?

2. Czy jak jakiś mod ma instrukcje tylko do stylu prosilver to czy jest szansa, że jak wprowadzę te instrukcje do subsilvera to czy będzie on działał?

pit

Re: 2 pytania - wątpliwości

Post autor: pit » 07 lipca 2010, 19:33

1. Każdy mod w bazie phpbb.com ma coś takiego jak "Discussion/Support" i tam pewnie takie pytanie już padło.
2. Jeśli nie ma instrukcji do subsilvera, jest mało prawdopodobne by Ci się to udało.

ManiakTelefonu

Post autor: ManiakTelefonu » 08 lipca 2010, 13:53

1. Szukałem i nie znalazłem.

Mi chodzi ogólnie czy jest szansa że będzie działać?

Awatar użytkownika
Widmo
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: Widmo » 08 lipca 2010, 14:12

Jest szansa i większość modyfikacji działa bez problemu. Ale na pewno w tematach tych modyfikacji na oficjalnym supporcie nie jedna osoba się już na ten temat wypowiedziała, zawsze tak jest.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!

Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”