mChat
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
mChat
Witam właśnie zainstalowałem Mini-Chat 1.2.17 z waszej strony. Otóż wszystko pięknie działa oprócz BBCodów, przyciski po prostu nie wstawiają odpowiedniego BBCodu, bo wpisywany ręcznie działa. Mam styl Absolution i najnowszą wersje phpBB3
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: mChat
w zakładce .MODs dodawana jest konfiguracja dodatkowych modyfikacji.s87 pisze:A ja mam taki problem ,ze wlaściwie wszystko działa ,ale nie pokazuje mi w administracji zakladki .Mods
Wsparcie phpBB PL !!
Re: mChat
Tak, ale możesz ją załączyć ręcznie jak napisał @Marcin. Wejdź do PA i do tych zakładek co masz podane powyżej.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.