Mchat i portal

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
merid

Mchat i portal

Post autor: merid » 29 kwietnia 2010, 00:44

Witam kolor mchatu umiem zmienić tylko moje pytanie jest takie, bo raz mi się udało to zrobić i teraz nie wiem jak aby tło byłó pod kolor stylu. Dokładnie chodzi mi o tą dolną cześć bo własnie ona była pod kolor stylu. Dobrze by było gdyby cały mczat byłby pod kolor.

Druga sprawa to zainstalowałem sobie Board3Portal_1.0.5_pl i jak są te bloki to tam powinny być chyba obrazki a są puste kratki. Wie ktoś jak dodać tam obrazek aby było ładnie :D

No i coś co mi wpadło przed chwilą do głowy. Jak zmieniamy rozmiar stylu to podajemy w px. Pytanie dało by się tak aby forum automatycznie do wielkość przeglądarki się zwiększało. Jak tak to gdzie i jak

merid

Re: Mchat i portal

Post autor: merid » 29 kwietnia 2010, 23:21

nikt nie zna odpowiedzi :?:

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”