photo_gallery problem z instalacą może ktos mi pomóc jak i co ...
a co do sądy nie mam pojęcia gdzie szukac .
photo_gallery
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
- Duch Forum
- Kontakt:
Re: photo_gallery
Jaki problem? Chcemy Ci pomóc, ale musisz nam na to pozwolić :O
chciałbym zrobic taka galerie dla uzytkowników no i sade postawic jak i dodac pleć dla rejestrujacych sie na forum wiem ze galerie można postawić na photo_gallery ale nie bardzo wiem jak to rozgryść
Jeżeli nie potrafisz instalować modów to zainstaluj sobie AutoMODa i poprzez ten dodatek automatycznie będziesz mógł je instalować.
Co do płci to możesz dodać sobie własne pole w profilu w PA (PA > Użytkownicy i Grupy > Własne pola profilu) albo zainstalować moda Genders MOD.
Co do płci to możesz dodać sobie własne pole w profilu w PA (PA > Użytkownicy i Grupy > Własne pola profilu) albo zainstalować moda Genders MOD.