Witam.
Mam problem z modem Ad Management. Zainstalowałem wersję 0.2.0. W ACP pokazuje mod, niestety na głównej stronie forum, nie wyświetlają się reklamy. Zainstalowałem wersję 1.0.1 i problem występuje nadal. Co może być przyczyną? Czy po zainstalowaniu tego moda trzeba zmieniać dodatkowe ustawienia w ACP? Czy wystarczy wkleić kod google, ustalić gdzie ma się wyświetlać reklama i dla kogo ma być widoczna? Już nie mam siły zgadywać i walczyć z tym problemem:)
Forum - Phpbb3
Styl - bo2Soft
Z góry dziękuję za pomoc.
Ad Management' w wersji 1.0.1 - brak reklam.
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Ad Management' w wersji 1.0.1 - brak reklam.
Odświeżyłeś szablony?
Re: Ad Management' w wersji 1.0.1 - brak reklam.
Tak, odświeżyłem. O tym pamiętam:)