Instalacja SEO mod Rewrite dla zielonych

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
musiaq

Instalacja SEO mod Rewrite dla zielonych

Post autor: musiaq » 27 lutego 2009, 22:56

Witam serdecznie,

Z racji, że jest to moja pierwsza instalacja Moda proszę o wyrozumiałość i oszczędzenia słów krytyki :)

Przeszukując forum nie znalazłem nigdzie jak zainstalować tego moda od A-Z, a zwłaszcza kwestii technicznych - początkowych instalacji moda.

Miałbym prośbę, może ktoś napisałby tutorial od A-Z jak zainstalować tego moda ?

Chodzi mi o najnowszą wersję:
Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite 0.4.8 Advance (ściągniętej z tej strony http://www.phpbb-seo.com/

Póki co jednak ja jestem w takim miejscu:
#
#-----[ COPY ]--------------------------------------------------
#

copy root/*.* to root/*.*
I nie wiem co w takim razie skopiować na serwer ?

Pozdrawiam :)

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Re: Instalacja SEO mod Rewrite dla zielonych

Post autor: jaroslw » 28 lutego 2009, 10:02

Skopiuj zawartość katalogu root do głównego katalogu forum. Objaśnienie instrukcji instalacji znajdziesz w artykule Jak instalować modyfikacje?.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”