Reklama
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
- Sccubia Polacco
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: Reklama
To jakim cudem to forum działa skoro nie masz jednego z podstawowych plików?
Eh.. Plik jest, poszukaj jeszcze raz.
Eh.. Plik jest, poszukaj jeszcze raz.
Wrzuciłem wszystko na serwer z folderu root i wykonałem instrukcje oprucz stylu subsilver2 (bo go nie urzywam)
I kicha www.forumkolekcjonerskie.pl
ps. Jak każą Add after to dodać linie niżej czy bez pośrednio po?
I kicha www.forumkolekcjonerskie.pl
To zależy. Jeżeli masz "Add after", to pod wskazaną linią. Jeśli natomiast "In line, add after" to po tej linii.
- Sccubia Polacco
- Zasłużony
- Kontakt:
Praktycznie zawsze, jeśli pisze "add after" chodzi o dodanie kody w nowej linii.pala2222 pisze:
ale PO wskazanym kodzie.Sccubia Polacco pisze:Praktycznie zawsze, jeśli pisze "add after" chodzi o dodanie kody w nowej linii.pala2222 pisze:
Możecie mi powiedzieć co jest nie tak www.forumkolekcjonerskie.pl
Nie wykonałeś dołączonych zapytań SQL.