Zainstalowany Ajax ShoutBox 1.0.3 nie wyświetla się
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Zainstalowany Ajax ShoutBox 1.0.3 nie wyświetla się
Wgrałeś WSZYSTKIE pliki moda na serwer (mam głównie na myśli te do wgrania do /template/).
-
shadoworama
tak wszystkie pliki sa wgrane sprawdzalem czy dobrze skonfigurowane 3 razy zgodnie z instrukcja Hmm sama belka tylko z napisalem shoutbox jest sprawdzalem dostepy jednak nie mam zadnej opcji dla shoutboxa bo nie mam takiego wpisu probowalem recznie dodac tego moda w PA jednak nie widzi wersja ajaxa shoutboxa 1.0.3a styl jakiego uzywam Prosilver
Panel Administracyjny->użytkownicy i grupy->po lewej masz tam zezwolenia grup-> wybierasz grupę (np. administratorzy) -> później Zaawansowane zezwolenia-> czat i tam ustawiasz uprawnienia.shadoworama pisze:tak wszystkie pliki sa wgrane sprawdzalem czy dobrze skonfigurowane 3 razy zgodnie z instrukcja Hmm sama belka tylko z napisalem shoutbox jest sprawdzalem dostepy jednak nie mam zadnej opcji dla shoutboxa bo nie mam takiego wpisu probowalem recznie dodac tego moda w PA jednak nie widzi wersja ajaxa shoutboxa 1.0.3a styl jakiego uzywam Prosilver
Jak tego nie masz to coś spierniczyłeś.
Na wstępie chciałbym przeprosić za post pod postem.
Jak zrobić aby Czat w IE wyświetlał się w mniejszym oknie, zamiast wyświetlać całe okno chciał bym żeby było tak jak w Firefoxie, czyli aby przewijało to się scrollem.
Jak zrobić aby Czat w IE wyświetlał się w mniejszym oknie, zamiast wyświetlać całe okno chciał bym żeby było tak jak w Firefoxie, czyli aby przewijało to się scrollem.
O jakiej wersji IE mówisz?
wersja 7.0daroPL pisze:O jakiej wersji IE mówisz?
U mnie jest inna sytuacja, wczoraj wszystko zgodnie z instrukcją zainstalowałem i wszystko było ok, tak samo dzisiaj rano. A teraz mam tylko pasek z napisem Shoutbox (jak coś to można zobaczyć na www.szalwia.com).
Chciałem sprawdzić czy mam dobrze ustawione zezwolenia dla grup tak jak pisał kilka postów wyżej kojot76, ale niestety tej opcji nie mam, nie wiem dla czego.
Proszę o pomoc
Chciałem sprawdzić czy mam dobrze ustawione zezwolenia dla grup tak jak pisał kilka postów wyżej kojot76, ale niestety tej opcji nie mam, nie wiem dla czego.
Proszę o pomoc
Tak jak już kiedyś pisałem, wydaje mi się, że to jakiś błąd w modyfikacji, ponieważ wiele osób ma z tym problemy. Zezwolenia można było ustawić w nowszej wersji modyfikacji. Niestety autor ją wycofał i chyba zaprzestał rozwijania.master6x6 pisze:Chciałem sprawdzić czy mam dobrze ustawione zezwolenia dla grup tak jak pisał kilka postów wyżej kojot76, ale niestety tej opcji nie mam, nie wiem dla czego.