Jak instalować shoutbox do phpBB3 ?

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
vde

Jak instalować shoutbox do phpBB3 ?

Post autor: vde » 28 czerwca 2008, 13:45

Jestem nowy i zainstalowałem forum phpbb3. Wszystko dobrze, ale nie wiem jak zainstalować shoutbox (ajax 1.0.3). Konkretnie nie wiem gdzie go zapakować do jakiego folderu na serwerze itp. :roll: Mogę liczyć na pomoc ? Z góry dziękuję !

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Re: Jak instalować shoutbox do phpBB3 ?

Post autor: mateusz » 28 czerwca 2008, 14:17

instrukcja instalacji jest w każdej modyfikacji. w tej również. czytaj i myśl a się wszystko uda
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
Betrayal
Zasłużony

Post autor: Betrayal » 04 lipca 2008, 21:34

Artykuły, które ci się przydadzą:

Jak instalować modyfikacje?
Jak zainstalować modyfikację MODx

Następnym razem proszę, abyś nie tworzył o tym samym problemie drugiego tematu.

cerebere

Post autor: cerebere » 23 sierpnia 2008, 21:54

Skorzystalem z tej instrukcji i dupa. Nie dziala. Czy jest jakas opcja autoinstalacji ??

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 24 sierpnia 2008, 10:00

Usunąłeś cache? Jeśli chodzi o odinstalowanie to albo wgrywasz zrobioną wcześniej kopię bazy i plików, albo wykonujesz instrukcję w odwrotnej kolejności (zamiast dodawać usuwasz - chyba logiczne).

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”