Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite 0.4.2
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite 0.4.2
Czy może ktoś mi dokładnie wytłumaczyć jak zainstalować modyfikacje Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite 0.4.2? Plik txt z instrukcją instalacji jest tak namieszany, że nie wiem o co w tym chodzi. Już nie pierwszy raz instaluje różne mody, ale tej instrukcji po prostu nie rozumiem.
Re: Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite 0.4.2
Instrukcja wygląda jak każda inna do phpBB2. Poradnik co do instalowania modów (czytania instrukcji) znajdziesz tutaj.
Instalować mody to ja umiem, dokładniej to chodzi mi o to, że nie wiem jak odpowiednio przerobić htaccess.
Jeżeli w instrukcji instalacji tego moda znajdują się polecenie do wykonania na tym pliku to po prostu je pomiń. W panelu administracyjnym będziesz mógł utworzyć plik .htaccess zdalnie.