Pomoc z instalacją SB
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Pomoc z instalacją SB
Witam,
Potrzebuję pomocy z instalacją shoutboxa. Otóż próbowałem wiele z Waszego downloadu i za każdym razem mi nie wychodziło. Jeśli nie problem to chciałbym, abyście mi udzielili pomocy z instalacją takiego shoutboxa jak tu: http://www.forum.pspoland.pl albo chociaż podali jego nazwę.
Pozdrawiam
Potrzebuję pomocy z instalacją shoutboxa. Otóż próbowałem wiele z Waszego downloadu i za każdym razem mi nie wychodziło. Jeśli nie problem to chciałbym, abyście mi udzielili pomocy z instalacją takiego shoutboxa jak tu: http://www.forum.pspoland.pl albo chociaż podali jego nazwę.
Pozdrawiam
Re: Pomoc z instalacją SB
Wydaje mi się, że jest to Ajax Shoutbox. Na forum były już gdzieś nawet zmodyfikowane pliki.
Nie myślałem, że tak szybko dostanę odpowiedź, ale dobrze 
Szukając na forum pod frazą "Ajax shoutbox" znalazłem takie coś post31960.html?hilit=Ajax%20Shoutbox#p31960 czy to może ten SB?
pzdr
Szukając na forum pod frazą "Ajax shoutbox" znalazłem takie coś post31960.html?hilit=Ajax%20Shoutbox#p31960 czy to może ten SB?
pzdr
Zajrzyj tutaj: modyfikacje-f41/phpbb-3-0-1-i-ajax-sb-t7630.html
PS. Przenoszę do odpowiedniego działu.
PS. Przenoszę do odpowiedniego działu.
No dzięki, ale:
edit //
Czy będzie to miało jakiś wpływ na złe działanie mojego forum?1. Ta wersja jest niestabilna.
edit //
Pokazuje się takie coś. Usunąłem przez phpmyadmin bazy danych z shoutboxem, a także te w modules. Gdzie jeszcze może się znajdować coś związanego z tym? Proszę o szybką odpowiedzieć, bo chciałbym mieć już to za sobąTen plik jest przeznaczony tylko do nowych instalacji
Przepraszam za double posta, ale śpieszy mi się z tym, bo forum zaraz musi działać, a jest wyłączone. Jeśli wejdzie jakiś admin/mod niech skasuje, ale proszę ponownie o pomoc.
No dobra udało mi się zainstalować lecz wyskakuje błąd:
template->_tpl_load_file(): File ./styles/subsilver2/template/shout_body.html does not exist or is empty
Nie wysłałeś pliku shout_body.html do styles/subsilver2/templates.
No i wrzuciłem, lecz shoutboxa dalej nie widać.
odświeżyłeś styl w PA ??
wyczysć cache
wyczysć cache
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Niestety nic nie pomogło. Shoutboxa dalej nie widać.
Któryś Shoutbox miał możliwość zmiany zezwoleń dotyczących tego moda. Sprawdź w PA, czy nie ma takich opcji w zezwoleniach.
Są zezwolenia, ale już je ustawiłem.
Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
Nie było mnie długo, lecz temat dalej aktualny.