Shoutbox
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Shoutbox
PA -> Zezwolenia
Tam klikasz zakładkę Shoutbox i ustawiasz zezwolenia dla danych grup.
Tam klikasz zakładkę Shoutbox i ustawiasz zezwolenia dla danych grup.
ale niestety w zezwoleniach nie mam shoutboxa 
Może inaczej, podeślij link do moda, którego instalowałeś, bo wiele jest modyfikacji na SB.
Wykonałeś zapytania SQL od moda?
tak wykonałem a możecie podać link do jakiegoś innego shoutboxa dzialającego w 100% i dobrego 
To jest nowsza, spolszczona wersja tej modyfikacji, do której link podałeś wyżej. Działa na 100%, gdyż ja ją instalowałem i działa bez zarzutu. Po instalacji SB należy ustawić dla niego zezwolenia w PA->Zezwolenia, pamiętaj o tym!
- Załączniki
-
- ajax_shout_110PL.rar
- AJAX Shoutbox 1.1.0 PL
- (74.02 KiB) Pobrany 419 razy