Zainstalowałem sobie seo mod'a i mam mały problem. Wchodzę sobie w jakieś forum i mam temat z np. 4 stronami. Chce od razu przejść na 4 stronę(klikam na 4) i przenosi mnie na(np) : ***-t78s45.php , a powinno na: ***-t78s45.html Jak to poprawić?
Adres forum: myk550i.info
Wersja phpBB3: 3.0.0
Forum było modyfikowane
Zainstalowane MODy: ajax shoutbox, auto groups, sitemap generator
Problem z seo mod
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Problem z seo mod
w pliku functions_seo.php sprawdź czy we wszystkich poniższych liniach masz wprowadzone rozszerzenie .html
przypuszczam ze w 25 linii tkwi twój problem
Linie:
przypuszczam ze w 25 linii tkwi twój problem
Linie:
Kod: Zaznacz cały
25. $ext = '.html';
65. $append = '.html';
179. $append = '.html';
Re: Problem z seo mod
To jest błąd w tej modyfikacji. Na phpBB.com przeszukaj temat dot. SEO MOD-a. Znajdziesz w nim przydatne poprawki.