Witam,
Chcialbym dostosowac moje forum do takiej postaci, jak na obrazku http://www.pophongo.com/forum.htm
Probowalem modyfikowac style przez panel administracyjny. Ale, w zaden sposob nie udalo mi sie zmienic wygladu glownego okna forum.
Prosze o jakies wskazowki.
Adam
Kolor tla forum
Re: Kolor tla forum
Zmiany nie są widoczne? Odświeżyłeś szablony/motywy stylu po edycji?
Hej Dario!
Za kazdym razem jak cos zmieniam w panelu administracyjnym, pojawia mi sie komunikat:
"Information
Theme updated successfully."
Sugeruje mi to, ze wszystkie zmiany zostaly wykonane pomyslnie. Potem wchodze ponownie na strone mojego forum i odwiezam ja jeszcze dla pewnosci recznie.
Sam juz zaczynam watpic w celowosc edycji szablonow. Moze wzcesniej powinienem cos jeszcze zrobic?
Musze dopasowac wyglad mojego forum, a jakos IDZIE mi to jak "krew z nosa"
Za kazdym razem jak cos zmieniam w panelu administracyjnym, pojawia mi sie komunikat:
"Information
Theme updated successfully."
Sugeruje mi to, ze wszystkie zmiany zostaly wykonane pomyslnie. Potem wchodze ponownie na strone mojego forum i odwiezam ja jeszcze dla pewnosci recznie.
Sam juz zaczynam watpic w celowosc edycji szablonow. Moze wzcesniej powinienem cos jeszcze zrobic?
Musze dopasowac wyglad mojego forum, a jakos IDZIE mi to jak "krew z nosa"
W takim razie albo wprowadzasz zmiany w złych miejscach (złych plikach), albo źle odświeżasz komponenty stylu. Na wszelki wypadek ustaw na czas zabawy ze stylem w PA -> Ustawienia Obciążenia -> Re-kompiluj stare komponenty stylu na TAK.
Dzieki Daro.
Jestes WIELKI.
Pomoglo
Jestes WIELKI.
Pomoglo