Witam
Moje forum http://forumkurierow.pl/ zainstalowałem wczoraj dodatek User Rank Progression Bar 1.0.3 pl (dodatek który pokazuje przy profilu użytkownika kiedy przejdzie do następnej rangi w procentach) i mój problem - jeżeli wejdzie się w jakikolwiek temat cała tabelka użytkownika jest rozciągnięta , chciałbym ją zmniejszyć.
Zmiana szerkości danych użytkownika w postach
Re: Zmiana szerkości danych użytkownika w postach
Pokaż na zrzucie ekranu o co Ci dokładnie chodzi. Przejrzałem kilka tematów i profile użytkowników w tematach wyświetlają się poprawnie (nie są nadmiernie rozciągnięte).

Chciałbym trochę skrócić te pole.
Zmień szerokość dla dwóch klas:
postprofileoraz postbody. Znajdziesz je w content.css jeśli dobrze pamiętam. Jedna ma ustawioną szerokość na 22%, druga na 77%.Re: Zmiana szerkości danych użytkownika w postach
Wraz ze zmianą - zmniejszeniem szerokości zmniejszają się również awatary i wszystko inne w tym polu 
Niemożliwe. Awatary mają ustawione wymiary "na sztywno" w znaczniku
img. Przykład dla 18% i 80% ustawionych na Twoim forum za pomocą Developer Tools w Chrome:
Ten fragment forum jest taki sam jak w prosilver, więc o ile nie masz podpiętego żadnego dodatkowego skryptu do zmiany rozmiaru elementów, nie mogą zmieniać rozmiaru samoczynnie.