wgranie stylu
-
Kam321
wgranie stylu
Wgrałam nowy styl do folderu styles ale kiedy weszłam do panelu administracyjnego to tego nowego stylu nie widać, co zrobiłam źle?
Re: wgranie stylu
W zakładce Style w ACP nie ma go na liście do instalacji ?
-
Kam321
W zakładce style są tylko 2 style prosilver i subsilver2, który jest niezainstalowany, domyślny jest prosilver, nic więcej nie ma.
W takim razie źle to wrzucasz, musisz wrzucić folder ze stylem tak żeby po wejściu w ten folder były od razu podfoldery i pliki tego stylu.
-
Kam321
czyli że jak? jak mam folder Style, to mam tam wrzucić od razu pliki ze środka tego pobranego folderu ze stylem? np. Style/pliki ze środka, czy Style/Folder ze stylem/pliki ze środka.
Nie, tylko "Folder ze stylem"Kam321 pisze: np. Style/pliki ze środka, czy Style/Folder ze stylem/pliki ze środka.
-
Kam321
no to tak właśnie zrobiłam i nie było go widać. Może jeszcze raz wytłumaczę bo nie rozumiem jak to ma być. Teraz mam w folderze Style dwa foldery: prosilver i subsilwer2. Chcę wgrać trzeci styl i go zainstalować. Czyli muszę folder z nowym stylem wgrać do folderu Style tam gdzie są te dwa już zainstalowane, tak? Bo właśnie tak robiłam i nie było go widać.
Z tego co opisujesz to jest w porządku.
Nie może być styl w podfolderze, np. 'Prosilver' i kolejny folder 'Prosilver'
Nie może być styl w podfolderze, np. 'Prosilver' i kolejny folder 'Prosilver'
-
Kam321
no właśnie, może ten styl co ściągnęłam jest walnięty, spróbuje z innym stylem
Podaj link do tego stylu.
-
Kam321
nie chce mi się teraz wgrać ta strona ale to było na www.phpbb-style.skryptoteka.pl , styl się nazywa Play.
-
Kam321
wgrałam sobie inny styl, zainstalowałam i ustawiłam jako domyślny, czemu dalej wyświetla mi się na stronie stary styl?