1. Nie widać ikony
http://img705.imageshack.us/img705/20/iksde.png
Mam wszystko w swoim stylu przygotowane, ale mimo to nie widać ikony? Jak ją tam dodać?
2. Niezmieniona zakładka po polszczeniu fora
http://img851.imageshack.us/img851/7300/beztytuuthf.png
Chciałbym zakładkę tą portugalską (bo chyba jest to portugalska?) zmienić na "polską" (bo skrót jest angielski od wyrazów "najczęściej zadawane pytania") - FAQ.
Kilka problemów ze stylem whiteB
-
Bohaterze mój
Re: Kilka problemów ze stylem whiteB
Nazwę zmienisz zapewne w szablonie overeal_header.html.
Podaj adres forum bo od tak nic nie doradzimy
Podaj adres forum bo od tak nic nie doradzimy
Forum Reksio
Ikony są domyślne czy zmieniane? Odświeżyłeś po zmianach styl? Cache?
Masz wszystko dobrze wrzucone na serwer?

Masz wszystko dobrze wrzucone na serwer?
A raczej w plikuwojtek123 pisze:Nazwę zmienisz zapewne w szablonie overeal_header.html.
language/pl/common.php w linijce 'FAQ' => 'FAQ', Powrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!
Zapoznawanie się z nową wersją skryptu...
-
Bohaterze mój
Niestety jest FAQ => FAQ, a nie mam zmienione...
A o ikony po prostu pytam jak dodać, ciężko napisać? Nie ma tam ikony przy Nowe posty to trzeba dodać, ale jak? Wysłane mam na serwer już.
Kod: Zaznacz cały
'FAQ' => 'FAQ',
'FAQ_EXPLAIN' => 'Najczęściej Zadawane Pytania',Re: Kilka problemów ze stylem whiteB
Dlatego tłumaczę że to musi być na "sztywno" w stylu jeśli lang nie działa. Szukaj w overeal_header.html w templates, pamietaj aby potem odswierzyc cache stylu.
Forum Reksio
-
Bohaterze mój
Niestety nie ma tam nic o FAQ. Proszę o pomoc!
Swoim zachowaniem "zachęcasz" ludzi do pomocy. Ktoś stara Ci się pomóc. Zadaję te pytanie nie tylko po to,A o ikony po prostu pytam jak dodać, ciężko napisać? Nie ma tam ikony przy Nowe posty to trzeba dodać, ale jak? Wysłane mam na serwer już.
abym je sobie zadał i miał z tego frajdę, ale abym zrozumiał Twoje kroki i to co chcesz zmienić,
skoro tak trudno jest Ci podać adres forum.
Pobierz sobie program Notepad++ i za jego pomocą przeszukaj wszystkie pliki phpBB3 w poszukiwaniu wyrażenia : "Intrebari" (czy jak to tam jest napisane) a następnie zamień je na FAQ.
Powrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!