styl żałobny na forum phpbb3 prosilver
styl żałobny na forum phpbb3 prosilver
Witam. W związku z narodową tragedią pragnę wprowadzić styl żałobny na forum. Czytałem, że istnieją jakieś skrypty które powoduja wyświetlanie stron w odcieniach szarości. Jeśli ktoś zna taki skrypt będę wdzięczny jeśli podzieli się z nim na forum.
Re: styl żałobny na forum phpbb3 prosilver
Możesz skorzystać np. z witryny http://beta.colorizeit.com/. W Google znajdziesz też wiele funkcji JavaScript przyciemniających witrynę. Nie testowałem żadnej, więc nic nie zarekomenduję.
Re: styl żałobny na forum phpbb3 prosilver
Problem rozwiązałem nieco inaczej gdyż wszystkie skrypty Java działały różnie, przeważnie poprawnie tylko na IE co mnie nie urządza. Wgrałem więc "nowy" styl Prosilver Special Edition
Co prawda takie rozwiązanie niesie za sobą utratę pewnych funkcji (można je oczywiście dograć ale dla mnie to strata czasu) lecz jak wiemy to jest styl tymczasowy więc na kilka dni się nie opyla
Co prawda takie rozwiązanie niesie za sobą utratę pewnych funkcji (można je oczywiście dograć ale dla mnie to strata czasu) lecz jak wiemy to jest styl tymczasowy więc na kilka dni się nie opyla