Tak jak w temacie nie wiem jak je usunąć. Po prawej i lewej stronie forum mam takie szare marginesy i chciałbym je usunąć ale nie wiem w którym pliku css to zrobić. Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu problemu
Adres mojego forum to www.p2m4u.cba.pl
Usiwanie marginesów w stylu Apple
Re: Usiwanie marginesów w stylu Apple
Nie do końca wiem co chcesz osiągnąć. Chodzi Ci o rozciągnięcie strony na całą szerokość, czy o usunięcie tej przerywanej otoczki wokół listy forów?
W pliku common.css zmienisz szerokość forum
Chcę rozciągnąć forum tzn żeby znikły te szare marginesy po prawej i lewej stronie. Nie chcę usuwać przerywanej linii a wiem tylko że ją można usunąć w pliku stylesheet.css . Styl bazuje na Subsilverze. Mam w nim jeszcze plik o nazwie Tab.css ale tam teoretycznie nic nie ma. Jeżeli się to przyda to zarzucam wam kod pliku stylesheet.css
[ NIE WSTAWIAMY NA FORUM TAK DUŻYCH FRAGMENTÓW KODU! @daroPL ]
Powiem tylko że styl bazuje na forum w wersji 3.0.5 a ja posiadam wersję 3.0.8 ale nie wiem czy to coś pomoże
[ NIE WSTAWIAMY NA FORUM TAK DUŻYCH FRAGMENTÓW KODU! @daroPL ]
Powiem tylko że styl bazuje na forum w wersji 3.0.5 a ja posiadam wersję 3.0.8 ale nie wiem czy to coś pomoże
No ok to wiem ale ja w zakładce theme nie mam common.css tylko właśnie ten plik stylesheet.css. I napisałem że styl bazuje na subsilverze ale to chyba nie to samo co prosilver?
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Wsparcie phpBB PL !!