Chcę mieć panel do logowania a header a dokladnie, zeby nachodził jak gdyby na logo obrazkowe. Szukalem w necie, ale tam sa porady do starszych 3.0.4 wersji a ja mam najnowszego phpbb przemo 3.0.8. Proszę o pomoc
Panel do logowania w header
Panel do logowania w header
Witam. Mój pierwszy post na forum i jestem nowy 
Chcę mieć panel do logowania a header a dokladnie, zeby nachodził jak gdyby na logo obrazkowe. Szukalem w necie, ale tam sa porady do starszych 3.0.4 wersji a ja mam najnowszego phpbb przemo 3.0.8. Proszę o pomoc
Re: Panel do logowania w header
PhpBB by przemo, czy phpBB 3.0.8? Bo to dwa różne skrypty.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
czy phpBB 3.0.8 przepraszam za pomyłke 
To jest czysty HTML i CSS. Dodajesz sobie panel logowania w styles/twój_styl/template/overall_header.html i do pliku chociażby common.css dodajesz sobie klasy, aby wszystko hulało. www.kurshtml.boo.pl
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!