Mam taki problem. Od kiedy zainstalowałem na forum szybka odpowiedz (dawno temu) to nazwa użytkownika nie jest już odnośnikiem do profilu użytkownika tylko po naciśnięciu następuje wklejenie nazwy użytkownika w pole tekstowe szybkiej odpowiedzi. Czy dałoby się tak zrobić, żeby było znów po staremu, a najlepiej jakby nazwa uzytkownika przekierowywala do profilu a druga nazwa tego użytkownika (znajdujaca się w poście we fragmencie w którym jest napisane "przez nazwa uzytkownika » data, godzina ") wklejała tekst w szybka odpowiedz?
Proszę o pomoc.
nazwa użytkownika odnośnikiem do profilu
Re: nazwa użytkownika odnośnikiem do profilu
Usuń modyfikację i zaktualizuj skrypt do najnowszej wersji.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
YYy, no aktualizacja swoją drogą, ale to ma rozwiązać mój problem? A dodatkowo ja jestem bardzo zadowolony z działania szybkiej odpowiedzi i chce ją zostawić :> Czy to jedyna opcja, żeby to naprawić?
W najnowszej wersji skryptu masz standardowo szybką odpowiedź, w której nie ma tej opcji, jakiej chcesz się pozbyć. A żeby wyglądała tak samo (standardowo wygląda tak jak tutaj) tzn. miała BBCode'y, uśmieszki itd. wystarczy doinstalować: viewtopic.php?f=81&t=11134
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
aha spoko, dzieki poprobuje 
No zaktualizowałem, ale nie do końca wszystko chyba jest ok. Po pierwsze jakies male braki w podpisach (np. w ACP teksty typu "{ COPY_PERMISSIONS_FROM }" zamiast polskich odpowiednikow, albo tutaj - http://www.forum.tykwa.info/viewtopic.p ... p=414#p414 "{SHOW QR}" itp.) a po drugie zainstalowalem moda ktorego poleciles i nie dziala.. :/ brak zmian, pewnie spowodowanych przez te jakies drobne bledy. Chyba ze jakas zla wersje zainstalowalem, ale wybralem tą z posta, który kieruje tu - http://www.phpbb.pl/mods/3.0/drobne-mod ... ly-editor/
poradzisz cos?
edit: Dobra mod działa. Mój błąd nie wgrałem wszystkich plików na serwer, ale sprawa wybrakowanych napisów została. :/
poradzisz cos?
edit: Dobra mod działa. Mój błąd nie wgrałem wszystkich plików na serwer, ale sprawa wybrakowanych napisów została. :/
Wgraj zaktualizowane tłumaczenie.