Aktualizacja stylu Sabah_siyah
Aktualizacja stylu Sabah_siyah
Ściągnąłem stąd http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1826115 pliki stylu. Niestety jednak jasno napisane jest, że jest on dla phpBB 3.0.5, a ja korzystam z phpBB w wersji 3.0.6. Z tego co poczytałem na forum to na podstawie plików dla innych stylów mam edytować swoje jeśli chce go zaktualizować. Przyznam szczerze, że jest to kłopotliwe.. nie ma innej możliwości? Skąd mam wiedzieć tak przy okazji na jakim stylu bazuje sabah_siyah.. na prosilver czy subsilver2?
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: Aktualizacja stylu Sabah_siyah
Niestety nie ma, musisz zaktualizować styl do wersji 3.0.6 Jest zbyt wiele ważnych zmian i dodatków tj. Quick Reply, Feed, CAPTCHA itd.ukanesso pisze:Przyznam szczerze, że jest to kłopotliwe.. nie ma innej możliwości?
Jeśli sam nie dasz rady, to zawsze możesz zlecić komuś aktualizację stylu.
bazuje on na subSilver2ukanesso pisze:Skąd mam wiedzieć tak przy okazji na jakim stylu bazuje sabah_siyah.. na prosilver czy subsilver2?
Wsparcie phpBB PL !!
Robię wszystko dla zabawy, nie z konieczności.. więc odpada.. może spróbuję sam. Tylko przeglądanie wszystkich plików i ich analizowanie zajmie sporo czasu.. Mogę jakieś pliki dla danego stylu od razu wyeliminować, bo pewne jest lub bardzo prawdopodobne, że w nich nie należy wprowadzać zmian?@Marcin pisze:Niestety nie ma, musisz zaktualizować styl do wersji 3.0.6 Jest zbyt wiele ważnych zmian i dodatków tj. Quick Reply, Feed, CAPTCHA itd.
Tak myślałem.. ponieważ właśnie mChat dla stylu subsilver2 znacznie lepiej z tym stylem wygląda. A da się to sprawdzić w jakiś prosty sposób, przed dokonywaniem modyfikacji? Porównując pliki stylów - taka metoda mi przychodzi tylko na myśl?@Marcin pisze:bazuje on na subSilver2
@EDIT:
A może ktoś modyfikował ten styl do wersji zgodnej z phpBB 3.0.6 i podzieliłby się nim bez dodatkowych MOD'ów?
Aktualizacja stylu do wersji 3.0.6 - instrukcja krok po kroku + pliki 
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.