nie widać mnie w sieci proszę o pomoc
nie widać mnie w sieci proszę o pomoc
Właśnie... nie widać mojego forum a to znaczy że nie będzie się ono rozwijać
Proszę o pomoc, co mam zrobić, co zainstalować jeśli trzeba. Cokolwiek bym widział swoje forum po wpisaniu forum modelarskie 
Re: nie widać mnie w sieci proszę o pomoc
To nie takie proste jak myślisz. Aby Twoja witryna była widoczna na pierwszych pozycjach w google musisz ją najpierw wypozycjonować, możesz to zrobić poprzez wymianę linkami z innymi stronami, dodawanie Twojej strony do katalogów itp. Proces pozycjonowania jest złożony i długi.
Poczytaj http://www.google.pl/search?q=pozycjonowanie+poradnik
Poczytaj http://www.google.pl/search?q=pozycjonowanie+poradnik
Proponował bym najpierw zainwestować w komercyjny hosting i domenę, następnie poprawić przyjazność forum dla wyszukiwarek, i dopiero zabrać się za pozycjonowanie, choć i bez tego na taką frazę do top 10 łatwo się wbić 
Forum dla kobiet babskiesprawy.pl od 2009 online. Nowe forum o prestashop start 2025 :)
Rocky To może podzielisz się zemną jak to zrobić, bardzo by to pomogło mi w tym żeby moje forum ruszyło.
Proszę o pomoc ;( bez tego nie ruszę z miejsca :/
----EDIT----
Z tego co wiem to muszę pierw zweryfikować witrynę ale nie bardzo wiem jak to zrobić. Są 2 metody albo "dodaj metatag" i trzeba jakiś kod wstawić w odpowiednie miejsc które nie wiem gdzie jest :/ albo "prześlij plik HTML na serwer" No i nie wiem też jak to zrobić. Może ktoś mi wyjaśnić czym różnią się te dwie metody i którą lepiej wybrać oraz jak wykonać tą operacje, bo informacje na stronie google są dla mnie niewystarczające :/
Nie wiem, to jest jakiś temat tabu czy co? Bo mam wrażenie że dużo osób doskonale wie o czym piszę ale nikt nie chce pomóc
----EDIT----
Z tego co wiem to muszę pierw zweryfikować witrynę ale nie bardzo wiem jak to zrobić. Są 2 metody albo "dodaj metatag" i trzeba jakiś kod wstawić w odpowiednie miejsc które nie wiem gdzie jest :/ albo "prześlij plik HTML na serwer" No i nie wiem też jak to zrobić. Może ktoś mi wyjaśnić czym różnią się te dwie metody i którą lepiej wybrać oraz jak wykonać tą operacje, bo informacje na stronie google są dla mnie niewystarczające :/
Nie wiem, to jest jakiś temat tabu czy co? Bo mam wrażenie że dużo osób doskonale wie o czym piszę ale nikt nie chce pomóc